Truineer Nieuws melden?

Maccabi Haifa – STVV: 0-0

STVV haalde tegen Maccabi Haifa, dat inzake voorbereiding een stuk verder staat, een verdienstelijk spel. Meer nog, de kanaries hadden zeker een strafschop moeten krijgen.

© Fotograaf: FB STVV

Maccabi Haifa kondigde zich aan als een taaie tegenstander. En dat was het ook. Inzake voorbereiding stonden ‘zij’ een stuk verder dan ‘onze’ kanaries en daar kwam bij dat Brys weinig wisselde. Toch speelde STVV vrij aardig en namen ze bij momenten de match aardig in handen. Die momenten hadden ook minstens ??n strafschop moeten opleveren maar de scheids kneep zijn oogjes dicht. Volgende vrijdag oefenen de kanaries tegen Venlo, ook in Horst, met aftrap om 18.30 uur.

STVV:?Steppe, Sankhon, Teixeira, Mmaee (65′ Massoudi); Botaka, Asamoah, Van Dessel, Acolatse (60′ Janssens); Ceballos, Balongo (69′ Nitcheu), De Bruyn.