Truineer Nieuws melden?

Kunstveiling voor renovatie lokaal

Dit weekend veilt de Koninklijke Kunstkring van Sint-Truiden werken van eigen makelij met het doel fondsen te verzamelen om de renovatie van de Zoutkist verder te realiseren.

© Fotograaf: Truineer

Je vindt alle kunstwerken op de facebookpagina van de Koninklijke Kunstkring. Bij elke foto staat in de commentaar vermeld van wie het werk is, met titel, uitvoering, afmetingen en de minimumvraagprijs. De foto’s doen niet alle werken de eer aan die ze verdienen, kom daarom zeker naar onze kijkdagen op zaterdag 20 en zondag 21 juli 2019, telkens van 14u tot 18u. De werken worden zondagavond 21 juli 2019 om 20u definitief geveild.BiedenU kan er dan niet zijn? Geen probleem! U kan reeds op voorhand een bod doen… klik de foto van het gewenste kunstwerk, in het origineel bericht van de vzw koninklijke kunstkring Sint-Truiden aan en plaats daar, en enkel daar, in de commentaren uw bod. Een bod bedraagt minimum de vraagprijs om geldig te zijn. Een beheerder zal antwoorden met genoteerd, als wij uw bod hebben gezien. Hoger bieden kan steeds met minimum ?5 verschil. Als er op de veiling geen hoger bod komt, wordt uw bod aanvaard. Mensen die graag een anoniem bod willen doen, nemen best contact op met de beheerder en zij krijgen een nummer toegewezen waaronder de beheerder een bod in hun naam zal uitbrengen.?Alvast bedankt aan alle kunstenaars die meewerken aan deze veiling, alle medewerkers voor en achter de schermen van dit evenement en uiteraard aan alle kopers voor uw gulle bijdrage aan onze werking en de verdere renovatie van onze lokalen?, meldt het kunstkring team nog.
Je vindt alle foto?s op https://www.facebook.com/pg/kunstkringSintTruiden/photos/?ref=page_internal