Truineer Nieuws melden?

Kunsthappening “Les Couleurs de Montmartre”

Donderdag 15 augustus 2019 (OLV Hemelvaartsdag) legt de hoofdstad van Haspengouw nog een extra troef op tafel om naar het zuiden van onze provincie af te zakken.

© Fotograaf: Truineer

Die dag kan je immers doorlopend van 11u tot 18u rondstruinen op de openlucht kunsthappening ?Les couleurs deMontmartre? op het Begijnhof van Sint-Truiden. Het evenement wordt georganiseerd door vzw het Begijnhof Buurtcomit?, mede met steun van de stad Sint-Truiden.Op de kunsthappening valt een rijkelijk creatief aanbod te ontdekken van kunstvormen zoals schilderkunst met olieverf en aquarel, pentekeningen, fotografie, beeldhouwkunst en keramiek. Meer dan 100 enthousiaste kunstenaars zullen er hun talent etaleren en hun werken verkopen op een lokale kunstmarkt die zo weggeknipt lijkt te zijn uit het Parijse Montmartre.In de Begijnhofkerk is er trouwens open die dag. Wie weet, krijgt deartistieke kriebel die dag dus ook jou te pakken!

INFO

WAAR Begijnhof en Begijnhofkerk Sint-Truiden? Begijnhof? 3800 Sint-Truiden

WANNEER Donderdag 15 augustus 2019 , 11.00 – 19.00 UUR