Truineer Nieuws melden?

Kinderen op ontdekkingstocht door Truiense fruitvallei

Op woensdag 10 juli en 7 augustus gaan kinderen op ontdekkingstocht door de fruitvallei van Sint-Truiden. Wie deze zomer ook graag wil deelnemen aan dit superleuke uitstapje, kan zich inschrijven via www.visitsinttruiden.be. Het aantal plaatsen is beperkt.

© Fotograaf: Stad Sint-Truiden

In Sint-Truiden hoeft niemand zich in de grote vakantie te vervelen. Woensdag 10 juli en 7 augustus kunnen kinderen ravotten met Kato in de leukste fruitvallei van Haspengouw. Vanaf 15u neemt ze hen samen met hun ouders en grootouders mee op pad doorheen dit prachtige stukje natuur.

??Ravotten met Kato? is een fantastische namiddag voor de kinderen met tal van spelletjes en doe-opdrachten. Als hoogtepunt roetsjen de kinderen over een gigantische glijbaan over het water. En terwijl zij spelen en ontdekken, genieten ouders en grootouders van de glooiende fruitvallei. Kortom: plezier verzekerd voor jong en oud. Een echte aanrader voor een dagje uit met het hele gezin?, zegt schepen van Toerisme Hilde Vautmans.

?Wandelen, spelen, lachen of gewoon van het uitzicht genieten: het kan allemaal tijdens dit mooie familie-arrangement. ?Ravotten met Kato? is een sterkhouder binnen ons kindvriendelijke toeristische aanbod, waar je het jaar rond van kunt genieten?, besluit burgemeester Veerle Heeren.

?Ravotten met Kato? start telkens om 15u aan de Fruitvallei, ter hoogte van de kruising tussen de Fabriekstraat en de Volmolenweg. Parkeren kan in de Fabriekstraat of achter het station. Voor kinderen is deelnemen gratis, ouders betalen twee euro. Inschrijven kan via www.visitsinttruiden.be. Voor de zomeredities van 10 juli en 7 augustus is er nog plaats, maar snel zijn is de boodschap.