Truineer Nieuws melden?

Keeperstage in juli en augustus bij Davy Schollen

Op 29-30 juli en 19-20 augustus kan je op het kunstgrasveld van Nieuw Sint-Truiden een keepersstage volgen onder leiding van Davy Schollen en gediplomeerde keeperstrainers. Vanaf 19 september start Schollen met een keeperstraining op maat en dit op het veld van Velm VV.

© Fotograaf: Truineer

Save by Schollen ?Goalkeeper Academy?

Keepersschool Save by Schollen biedt keeperstrainingen aan op het veld van Velm VV, individueel en op maat. Dit alles onder leiding van Davy Schollen en zijn team. Naast de keeperstage zijn er elke donderdag van 18 uur tot 19.15 uur en dit vanaf 19 september ook keepertrainingen (10 beurten). De? groepjes zijn maximaal 6 keepers/keepsters groot.

De nadruk ligt op het ontwikkelen van de eerste keeperstechnieken. Voor de gevorderde keepers worden die specifieke keeperstechnieken stapsgewijs gautomatiseerd (verbeteren en de handelingssnelheid verhogen). Uiteraard zal er ook aandacht zijn voor de functionele voetbaltechnieken en specifieke wedstrijdsituaties.

Tijdens al deze momenten stat FUN ? FORMATION en EDUCATION voorop .

Keepersstage juli en augustus!!

Op datum van 29-30 juli en 19-20 augustus is er keepersstage onder leiding van Davy Schollen en gediplomeerde keeperstrainers. Deze heeft plaats op het kunstgrasveld van Nieuw Sint-Truiden ,adres Sportlaan 3800 Sint-Truiden

Dagindeling

? Opvang voorzien vanaf 08.00Hr tot 09.00Hr

? 09.15Hr tot 10.30Hr en 10.45Hr tot 12.00Hr -Trainingen -tussendoortje

? 12.00Hr -12.45Hr Warme maaltijd + Water

? 12.45Hr -13.30Hr Rust/ fun

? 13.30Hr -14.45Hr en 15.00Hr tot 16.00Hr – Trainingen ?tussendoortje

? Opvang van 16.00Hr tot 17.00Hr

Verzekering lichamelijke ongevallen (eventuele schade aan materiaal, brillen, kledingstukken en persoonlijke voorwerpen zijn niet in deze verzekering inbegrepen)

? Terugbetaling van het inschrijvingsgeld is slechts mogelijk na het voorleggen van een doktersattest voor het einde van de keepersstage!!!

? De prijs voor dit kamp bedraagt 95 euro en is gericht naar doelmannen geboren tussen 2013 en 2003

Indien je wenst deel te nemen aan deze keepersstage ,gelieve je dan eerst in te schrijven via het volgende e-mail adres jean.pierre.appeltants@telenet.be