Truineer Nieuws melden?

Jarne Baele uit Zepperen verlaat Love Island

?Ik moet zo iemand ?cht niet langs me hebben?, zei Jarne Baele (24) uit Zepperen vrijdagavond in Love island. Met ?zo iemand? bedoelde hij natuurlijk Lotte, de 22-jarige Nederlandse met wie hij een koppel vormde tot er een haar in de boter kwam.

© Fotograaf: Truineer

De wegen van Jarne en Lotte gaan dus nu uiteen: op een zucht van de finale zijn ze naar huis gestuurd. De kroniek van een aangekondigd afscheid in Love Island: Jarne en Lotte moesten de villa vlak voor de finale verlaten. Van de vijf koppels in het programma bleken ze samen met Stenn en Row?na het minst populair bij de kijkers, waarop ze door de drie andere koppels naar huis werden gestuurd. Begrijpelijk, vindt Jarne: tussen hem en Lotte was de liefde dood, terwijl er bij de vier andere koppels w?l echte gevoelens speelden. ?Toch ben ik blij dat het de andere koppels zijn die de knoop hebben doorgehakt en ons hebben weggestemd. Die mensen kennen ons echt, de kijkers thuis kennen ons alleen van wat ze op televisie zien. En met alle respect voor de makers: wat je op televisie ziet, is en blijft een montage.?Wat Jarne nu gaat doen, weet hij nog niet. Hij werkte bij Solar Apps, een bedrijf uit Antwerpen dat apps ontwikkelt. En hij verdient ook bij als fotomodel. ?De komende weken zullen veel uitwijzen. Ik sport veel en graag, dat heb ik tijdens de opnames wel een beetje gemist. Als ik voltijds voor een carri?re als model kan gaan, zou ik dat wel overwegen.?