Truineer Nieuws melden?

Inbrekers trekken de boer op

Het voorbije weekend hebben dieven de kerkdorpen van Heers, Wellen en Borgloon in het vizier gekregen.

© Fotograaf: Truineer

Bij de politie zijn vrijdagavond laat twee meldingen van inbraken binnengekomen. De dieven waren via een raam een huis in de Horpmaalstraat binnen geraakt. Op het eerste gezicht leek daar niets te zijn verdwenen. Even later, rond 23 uur, werden in de Opheersstraat inbrekers op heterdaad betrapt. Ze vluchtten weg in een auto. Ook daar werd geen buit gemaakt.In de Bosstraat in Wellen is zondag ontdekt dat inbrekers de omheiningsdraad van een huis hadden doorgeknipt om dan het raam van de slaapkamer te forceren. Wat er werd gestolen, is voorlopig onbekend.?In de Koekelbronstraat in Broekom is vrijdagavond een inbraak in een huis vastgesteld. De dieven klommen binnen via een slaapkamerraam. Daar doorzochten ze alle kasten en lades. Er zijn juwelen buitgemaakt.