Truineer Nieuws melden?

Haataffiches tegen Duch?telet duiken op aan Stayen

De bewoners van de Kleine Markt aan Stayen werden deze morgen wakker met enkele haataffiches tegen Roland Duch?telet op hun deuren.

© Fotograaf: Truineer

De foto van de industrieel en eigenaar van Stayen prijkte woensdag op een tiental plaatsen tegen de ramen en in de inkomhal van de appartementen met daarop de tekst ?mislukking? en ?dunce? of ?domkop?. De politie kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen.Volgens een bewoner is er ook schade aangebracht aan de omliggende horecazaken van Duch?telet. Er werd lijm in de sloten gespoten en die waren bijgevolg aan vervanging toe. Het is niet de eerste keer. Onlangs hebben ze alle brievenbussen in onze blok volgespoten met isolatieschuim omdat Duch?telet zijn naam er nergens op staat.?Wie die daders zijn, is onbekend. Wel leeft Duch?telet al geruime tijd in onmin met een kleine groep supporters van de Londense voetbalclub Charlton Athletic. Ze zijn de Truienaar liever vandaag nog dan morgen kwijt als voorzitter.