Truineer Nieuws melden?

Geraakt onze Simon Mignolet weg bij Liverpool?

Simon Mignolet speelde afgelopen seizoen amper twee offici?le wedstrijden voor Liverpool. Daar moet verandering in komen voor de 31-jarige doelman.

© Fotograaf: Truineer

Simon Mignolet zou wel degelijk willen vertrekken bij Liverpool deze zomer, omdat hij volgend seizoen opnieuw meer aan spelen wil toekomen.Dat laat alvast The Evening Standard weten. Het hangt al enkele weken in de wandelgangen dat Mignolet (31) meer tot spelen wil toekomen.Crystal PalaceCoach Klopp wil hem echter niet (zomaar) laten gaan, omdat hij Big Si een topprof vindt. Ondanks zijn vele minuten op de bank blijft de Limburger steevast hard werken op training en dat zonder morren: een voorbeeld voor velen.Alisson Becker lijkt echter ook volgend seizoen het nummer 1 van Liverpool te blijven, dus kan Liverpool ook proberen cashen voor de Belgische goalie die nog onder contract ligt tot 2021. Crystal Palace deed alvast een bod van om en bij de tien miljoen euro, maar dat is onvoldoende voor The Reds.