Truineer Nieuws melden?

Foodtruckfestival SMA(A)K van 02/08 tot en met 04/08

Het gezellige foodtruckfestival SMA(A)K komt van vrijdag 02/08 tot zondag 04/08 naar Sint-Truiden. Het hele weekend toveren we het Stadspark om tot ??n groot sfeervol openluchtrestaurant.

© Fotograaf: Truineer

Als bezoeker van smaakfestival word je ondergedompeld in een smaakvolle droomwereld. De ideale plaats om met vrienden en familie te onthaasten en vooral heerlijk te genieten van al dat lekkers. Van de allerkleinste mondjes tot de zevende maag van grote eters en van Aziatisch tot Zuid-Amerikaans: op sma(a)kfestival vindt iedereen iets naar zijn goesting. De foodtruckers serveren de smaakvolste gerechten en bruisendste drankjes.?Hippe beats, rock-?n-roll, ? de platenspeler draait op volle toeren.?Na het werk zin om op vrijdag de benen helemaal los te gooien op de tunes van de dj?s tijdens de afterwork? Of eerder rustig genieten van de vele live ? optredens doorheen het weekend??Alles mag, niets moet! Genieten is de boodschap! Ook de allerkleinsten blijven niet op hun honger zitten: grote speelblokken, springkastelen, kindergrime, een speelbox & heel veel leuke spelletjes.Proef de gezelligheid: lichtslingers, vlaggetjes, picknickbanken, gezellige zithoeken, ? & nog veel meer! Ontdek het op SMA(A)K!SMA(A)K brengt mensen samen. Het ongedwongen karakter van het evenement doet mensen genieten. SMA(A)K is een droomwereld waar ieder??n zijn goesting vindt.Gratis toegangVrijdag 02 augustus: 17u00 tot 22u00Zaterdag 03 augustus: 14u00 tot 22u00Zondag 04 augustus: 12u00 tot 21u00In het Stadspark (Abdijstraat)