Truineer Nieuws melden?

Eerste barbecue t.v.v. ALL4DOGS

Zaterdag 7 september organiseren Tommy Bourguignon en Debbie Paulussen de eerste barbecue ten voordele van All4Dogs.

© Fotograaf: Truineer

Deze eerste barbecue zal plaatsvinden in de boogschuttersclub op de Hasseltsesteenweg 103 in 3800 sint-Truiden.

Tommy en Debbie: “We willen zo wat centjes inzamelen die de organisatie op hun beurt weer kan besteden aan allerlei noden. We kunnen plaats bieden aan een 300 tal mensen en gaan van start vanaf 17.00 u. Om 18.00 u starten we ( er wordt tot 21.00 u gebakken) met eten, keuze uit verschillende menu’s.

Inschrijven

Inschrijvingen kunnen gebeuren tot 25/8. Inschrijven kan via volgende email: bbq.tvva4d@telenet.be (alles met kleine letters) , of via het nummer 0486/160651 . Wat je kan eten vind je op de website van all4dogs

“Wij willen nog even mededelen dat dit evenement doorgaat zonder onze viervoeters omdat dit anders te moeilijk wordt voor de kelners, omdat er met voeding wordt gewerkt en met vuren. Het is uiteraard een eetdag en geen hondendag en of wandeling.

Indien er mensen zijn die nog vragen hebben mogen gerust bellen of mailen. ,

Stuur niets naar Jo?lle of Erwin of naar All4dogs zodat er geen vergeten of dubbele boekingen moeten worden genoteerd.

WAT HET KOST EN WAT ER TE ETEN IS, VINDEN JULLIE OP DE FACEBOOKPAGINA VAN ALL4DOGS SAMEN MET HET INSCHRIJVINGSFORMULIER.