Truineer Nieuws melden?

DMM als hoofdsponsor? Een voorlopige zet

DMM zette de pers en de supporters ietwat op het verkeerde been. Zij zijn niet de definitieve shirtsponsor. Eens de nieuwe hoofdsponsor de deal tekent, zal die op het shirt verschijnen. Dat zou net als de beloofde versterkingen maar een kwesie van tijd zijn. Dat geraakte vanavond bekend.

© Fotograaf: STVV

Wat jullie moeten weten

Over de nieuwe ploegfoto

Bovenste rij: Peter Bollars (arts), Steven Bex (arts), Elton Acolate (29), Thibault De Smet (28), Jordan Botaka (7), Jorge Teixeira (26), Samy Mmaee (20), Yohan Boli (11), Wataru Endo (33), Nelson Balongo (30), Arnold Wimots (fysio), Frederik Adams (fysio).

Midden: Val?re Stevens (materiaal), Benny Liebens (materiaal), Ibrahima Sabkhon (8), Steven De Petter (6), Pol Garcia (4), Bart Van Lancker (fysiektrainer), Issame Charai (T2), Marc Brys (T1), Bram Verbist (keeperstrainer), Dieter Peeters (videoanalist), Siebren Lathouwers (34), Wolke Janssens (22), Hamza Masoudi (16), Yannick Strauven (fysio).

Beneden: Romain Proesmans (afgevaardigde), Alexandre De Bruyn (14), Allan Sousa (50), Mathieu Troonbeeckx (27), Maxime Wenssens (13), Kenny Steppe (1), Daniel Schmidt (21), Tibo Herbots (35), Cong Phuong (15), Samuel Asamoah (12), Stan Van Dessel (19), Peter Delorge (teammanager)

Nieuws

-Yuma Suzuki is in het land geland en legt woensdag de medische testen af.

-De nieuwe sponsor zou bereid zijn een veelvoud neer te tellen van wat Golden Palace betaalde

-Geen nieuwe speler tijdens de voorstelling van de nieuwe truitjes. De kans dat Musona komt, lijkt eerder klein.

-STVV stelde de nieuwe truitjes niet op Stayen voor maar in de brouwerij van Wilderen.