Truineer Nieuws melden?

Dit weekend, Zepperse bierfeesten

Het gaat druk worden aan de Stokstraat in Zepperen. De KLJ organiseert er zijn Zepperse Bierfeesten op vrijdag, zaterdag en zondag.
Het begint al deze avond, vrijdag 12 juli om 17.00 uur wanneer de bierfeesten op gang gedronken worden. Het zwaartepunt ligt op zaterdag met een bierdegustatie vanaf 13.00 uur (kostprijs 25 euro) en vanaf 19.00 uur start een heuse showavond met The Future Champs en The Jameson Brothers, aan mekaar gepraat door stand-up comedian Lev Vanoirbeek. En uiteraard met veel, erg veel bier. Naar verluidt liggen er 100 verschillende bieren gekoeld te wachten op de bierliefhebbers.
Op zondag is er nog een kindernamiddag vanaf 13.00 uur met springkastelen en een ballonnenclown. En gedurende het weekend is de inkom gratis. Want een beroemde Zepperenaar zei ooit: ?Ge moet toch ook geen entr?e betalen om drank te kopen in een grootwarenhuis?. En gelijk had hij.

© Fotograaf: Truineer

Het begint al deze avond, vrijdag 12 juli om 17.00 uur wanneer de bierfeesten op gang gedronken worden. Het zwaartepunt ligt op zaterdag met een bierdegustatie vanaf 13.00 uur (kostprijs 25 euro) en vanaf 19.00 uur start een heuse showavond met The Future Champs en The Jameson Brothers, aan mekaar gepraat door stand-up comedian Lev Vanoirbeek. En uiteraard met veel, erg veel bier. Naar verluidt liggen er 100 verschillende bieren gekoeld te wachten op de bierliefhebbers.

Op zondag is er nog een kindernamiddag vanaf 13.00 uur met springkastelen en een ballonnenclown. En gedurende het weekend is de inkom gratis. Want een beroemde Zepperenaar zei ooit: ?Ge moet toch ook geen entr?e betalen om drank te kopen in een grootwarenhuis?. En gelijk had hij.