Truineer Nieuws melden?

Deze duif geniet van gezellige terrasjes

Er zijn ook dieren die van de gezelligheid in ‘Sint-Zuiden’ houden. Deze houtduif geniet blijkbaar vol van de plaatselijke drukte en de gezellige terrasjes en bouwde een vaste stek in een olijfboom voor het terras van La Tasse.

© Fotograaf: Truineer

Velen vinden ze een plaag. Maar ook houtduiven houden van gezelligheid. Deze maakte zomaar haar nest in een olijfboom aan de drukke terrasjes van Sint-Zuiden, niet zover bovende grond. Ze trekt zich niks aan van die drukte en slaat vanuit haar nieuwe woonplaats onverstoorbaar de mensen gade die er dagelijks profiteren van het lekker eten en de frisse drankjes, zeg maar de geneugten van het leven. Misschien zijn ook die haar niet vreemd. Ze mag wel niet vergeten haar nieuw domicilieadres door te geven aan de gemeente…..