Truineer Nieuws melden?

Cristian Ceballos ontbindt contract bij Sint-Truiden

Ook Cristian Ceballos verlaat STVV, de Spaanse middenvelder heeft zijn contract bij Sint-Truiden ontbonden. Dat deelde de Limburgse eersteklasser woensdag mee.

© Fotograaf: Truineer

De 26-jarige ex-speler van Tottenham, een jeugdproduct van Barcelona, betaalt zelf een compensatie aan de club.?Het was de keuze van de speler om na drie seizoenen nieuwe oorden op te zoeken?, verklaart Sint-Truiden. ?Omwille van de blessurelast besliste hij nu zelf om zijn contract bij STVV te be?indigen. De speler betaalt een compensatie aan de club. Woensdagochtend nam hij afscheid van de voltallige spelersgroep.??Sint-Truiden nam Ceballos in 2016 op huurbasis over van Charlton Athletic. Een jaar later werd de overstap definitief gemaakt. Ceballos kwam in drie seizoenen aan 59 wedstrijden voor STVV. Het seizoen 2017-2018 miste hij door blessures bijna volledig. Waar Ceballos zijn carri?re voort zal zetten, is nog niet duidelijk. Hij is met verscheidene clubs in onderhandeling. Bij Sint-Truiden had hij nog een contract voor ??n seizoen.