Truineer Nieuws melden?

Broers Mignolet openen koffiezaak op Heilig-Hartplein

Simon Mignolet en zijn broer Wouter openden vandaag hun nieuwe koffieshop op het Heilig-Hartplein in Sint-Truiden. Ze trakteerden op een gratis vat, smoothieshots en andere dranken. Er kwamen heel wat nieuwsgierigen kijken, ook Truineer TV was ter plaatse voor een interview met Simon en Wouter. Weldra meer…

© Fotograaf: Belgium Media

De twee broers hebben meer dan hun deel van de werken in de stad gehad. Door de openbare werken en onbereikbaarheid van hun eerste project, de Twenty Two Coffee in de Gazometerstraat weken ze uit naar de Groenmarkt. Vandaag zijn ze getuige van de (trage) opgravingen op de Groenmarkt. En dan moeten de eigenlijke werken nog beginnen. ?Hier op het Heilig Hartplein zijn alle werken voorbij en het is wellicht het mooiste plein van de stad met een groot terras,? weet Wouter Mignolet. En uiteraard was ook broer Simon, de keeper van Liverpool, aanwezig bij de opening van de nieuwe zaak.