Truineer Nieuws melden?

All4dogs dagelijks in de bres voor honden

ALL4Dogs heeft weer een aantal mishandelde en/of afgeschreven honden uit Spaanse dodingsstations gered. Ee voorbeeld daarvan is deze opa, Patrick. Zijn oren werden afgesneden. Hij is nu safe in ons asiel. Iets wat niet mogelijk was zonder hulp van donateurs.

© Fotograaf: Truineer

Vanwege ALL4Dogs

Jaar na jaar worden er duizenden honden verwaarloosd, gedumpt, mishandeld en gedood. Onze hulp is een druppel op een gloeiende plaat, maar elke geredde hond is er ??n en dat op zich is al de moeite waard. Als we niets doen, redden we geen enkel dier en ook dieren hebben, net als wij recht, op een waardig bestaan. Wij kunnen onze ogen niet sluiten voor dit leed, we moeten deze dieren helpen.Wij zijn er ons van bewust dat we de mens spijtig genoeg niet kunnen veranderen en dat?het soms wel dweilen is met de kraan open, maar ieder leven dat we kunnen redden, een betere toekomst geven, is het waard.

Wij zoeken daarom ook steeds naar alle mogelijke steun om dit waar te maken. Iedere bijdrage, klein of groot, kan een dierenleven veranderen. Wij doneren geld en goederen aan verschillende asielen in binnen-en buitenland om te kunnen voorzien in de basisbehoeften, zoals voeding, medische kosten etc.

Op onze facebookpagina kan alles op de voet gevolgd worden, wie een donatie heeft gedaan of wie goederen heeft geschonken, naar welk asiel de goederen gaan. Er wordt ook op gemeld, met bewijs, wanneer en hoeveel geld er is overgemaakt aan welk asiel.?

Om te kunnen blijven voorzien in die levensnoodzakelijke hulp voor al deze dieren, verkopen we, naast onze wafels nu ook een aantal mooie gadgets. Alles kan besteld worden via de All4dogs pagina op facebook, op de website, of bij ??n van onze medewerkers.

Wil je peter of meter worden van onze organisatie? Heel graag! Dit is reeds mogelijk, door maandelijkse stortingen van 1 euro te doen op ons rekeningnummer hieronder vermeld. Steun ons op Rekeningnr. BE 93 3631 4951 85 67. Elke euro maakt een verschil, jij kan dat verschil maken

Ook doen we adopties van Galgo en podenco en permanentie voor het dierenasiel in Sint Truiden.