Truineer Nieuws melden?

Aast STVV op nieuwe Japanse spits?

STVV zit momenteel in vergevorderde onderhandelingen met Kashima Antlers over een transfer van Yuma Suzuki, aqls we HBVL mogen geloven.

© Fotograaf: Truineer

Suzuki is een 23-jarige spits, hij wordt gezien als de vervanger voor Kamada. Sinds 2014 maakt hij deel uit van de eerste ploeg van Kashima. In die periode speelde hij er in totaal 159 wedstrijden, scoorde hij 48 keer en was hij goed voor 25 assists.Vorig seizoen geraakte hij in de J1 League aan 11 goals en 10 assists. Sinds december kwam hij wel niet meer in actie wegens een aanslepende hamstringblessure. Suzuki zou een neus hebben voor goals. In 2018 was hij ??n van de genomineerden voor de eretitel Aziatische speler van het jaar. Op 7 november 2018 werd hij door de Japanse bondscoach geselecteerd voor de Kirin Cup maar door een enkelblessure moest hij forfait geven.