Truineer Nieuws melden?

33ste Suikerrock in Tienen, dicht bij de deur!

Dimitri Vegas & Like Mike brengen de madness naar Suikerrock! Samen met o.a. Arsenal, Bazart, Goose en Marco Borsato zijn ze de headliners op het Tiense stadsfestival Suikerrock dat dit jaar plaatsvindt op 26, 27 en 28 juli in het Tiense stadscentrum. De organisatoren van het festival, dat jaarlijks meer dan 100.000 mensen naar Suikerrock in Tienen lokt, pakken uit met een indrukwekkende affiche. Meer en meer Truienaren vinden de weg naar de suikerstad voor dit stadsfestival.

© Fotograaf: Elke Briers

Op 26, 27 en 28 juli zakken duizenden festivalgangers af naar Tienen voor Suikerrock. Ook steeds meer Truienaren vinden er de weg naartoe. Want geef toe, waar in de buurt vind je nog een festival van dit gehalte! Het succes ervan ligt in de sterke Haspengouwse en bij uitbreiding zelfs Limburgse mentaliteit van het festival: gastvrij, toegankelijk, Bourgondisch en zin om uit de bol te gaan.?Op vrijdag zijn er o.a. Arsenal, Tourist Le MC, Tom Odell en Bazart. Op zaterdag o.a.. Goose, Zwangere Guy en uiteraard Dimitri Vegas & Like Mike. ?Op zondag zijn we heel fier op onze combinatie Marco Borsato en Niels Destadsbader. Twee kleppers van formaat voorafgegaan door o.a. Rob De Nijs en Nielson?, aldus Walter Kestens, voorzitter van Suikerrock Tienen vzw.?

Taste the sweetness!

Naast kwaliteit inzake artiesten zetten we ook heel hard in op festivalbeleving en culinaire beleving. In het gratis gedeelte van Suikerrock vind je te midden van onze foodtruck corner (met meer dan 20 foodtrucks!) de ?acoustic? stage een podium waar lokale bands alle harten weten te veroveren met hun akoestische sets. Gezelligheid is hier een understatement. Onze slogan proberen we hier dan ook echt waar te maken: feel the vibe, taste the sweetness.De Veemarkt wordt elk jaar omgetoverd tot ??n grote (gratis) party. Op de DJ-stage geven zowel gevestigde waarden (o.a. Jan Vervloet en Dave Lambert) als opkomend talent het beste van zichzelf.?

Parkeer aan het station!

Suikerrock raadt ten stelligste de parking van het station van Tienen aan. Deze parking heeft een gigantische capaciteit van +/- 1.600 wagens. Een gedeelte bevindt zich aan de achterzijde van het station, en is makkelijk bereikbaar via de zuidelijke ring rond Tienen. Via de voetgangerstunnel, de 4de Lancierslaan en de Leuvensestraat bereik je de Grote Markt. Een wandeling van amper 800m! Ook rechts aan de voorkant van het station (Zijdelingsstraat) bevindt zich een gedeelte van de totale capaciteit. Het centrum van de stad kan tijdens Suikerrock best vermeden worden met de wagen.

TicketsEr zijn nog tickets voor alle festivaldagen te koop. Een dagticket voor toegang tot de Grote Markt kost slechts 49 EUR, een combiticket voor de drie dagen 115 EUR en een kidsticket (6 tot 12 jaar) 15 EUR. Alle info vind je op suikerrock.be/tickets?
Je kan ook telefonisch bestellen via Ticketmaster op +32 70 222 107 (?0,30/min, van maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00)