Truineer Nieuws melden?

Zelf vliegen met een helikopter

Op zaterdag 22 juni 2019 opent Toran Heliservices de deuren van het opleidingscentrum te Sint-Truiden voor het grote publiek. Tijdens onze infodag worden tal van waardevolle ervaringen georganiseerd voor aspirant-piloten.

© Fotograaf: Truineer

Sla een praatje met onze ervaren instructeur, verneem hoe ex-studenten de opleiding ervaren hebben, luister naar de prachtige verhalen van afgestuurde piloten of neem een kijkje in het cursusmateriaal. Mogelijkheden genoeg om te starten met uw avontuur. E?n ding is zeker: na vertrek hebt u een duidelijk zicht van wat we te bieden hebben en zal het gaan kriebelen om er zelf in te vliegen!Daarnaast krijgt u er de kans om de sensatie van het vliegen zelf te ervaren terwijl u geniet van een adembenemend uitzicht. Boek een initiatievlucht en maak kennis met het helikoptervliegen! De initiatievlucht bestaat uit een halfuur briefing, 20 minuten meevliegen als passagier en 20 minuten zelf plaatsnemen achter de knuppel van de helikopter. Initiatievluchten zijn mogelijk vanaf 16 jaar, vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan voor ?250 per persoon.Meer informatie en inschrijvingen via https://www.toran.be/infodag-toran-sint-truiden/?

Praktische informatie

Wanneer??Zaterdag 22 juni van 10 tot en met 16 uur

Waar??Oude Borgwormseweg 2 in Sint-Truiden