Truineer Nieuws melden?

VIDEO – The Hair Factory inspireert met eigen klanten

Je hebt kappers en coiffeurs en wellicht denk je dat ze allemaal hetzelfde zijn. Maar dat zou een duidelijke vergissing zijn. Freddy Remels en zijn team zorgen voor een
coiffure die je op het lijf geschreven is. Ieder jaar inspireren ze hun klanten met nieuwe kapsels, opmerkelijk is dat de modellen ook hun eigen klanten zijn. Truineer TV nam een kijkje achter de schermen.

© Fotograaf: Truineer

Het wonderwoord in het kapsalon van Freddy Remels is ?constante vernieuwing?. ?Elk van mijn medewerksters zoekt in het klantenbestand een eigen fotomodel. Met het team bespreken we voor dat model de mogelijkheden, toetsen we idee?n af, maken we afspraken over kledij en foto. Op die manier motiveren we het personeel, ook al omdat ze de kans krijgen zich echt uit te leven. En geloof me, gemotiveerde medewerkers zorgen voor een leuke teamspirit. Deze manier van werken levert dan weer een reeks foto?s op die de klanten als inspiratie kunnen gebruiken.? Dat The Hair Factory anders is, mag duidelijk zijn. ?Wij willen onze klanten op een hoger niveau tillen en blijven werken aan ons imago. Daarom is een goed gesprek voor een kapbeurt van groot belang. Want ondanks alle trends, alle modeverschijnselen, grillen en grappen, telt nog steeds alleen de klant, die het kapsalon verlaat met een fris hoofd, een gerust geweten en vol van tevredenheid over zijn kapsel?.

Adres:?Gazometerstraat 2, 3800 Sint-Truiden

Telefoon:?011 88 77 30