Truineer Nieuws melden?

PIT-festival 2019 met o.m. Ertebrekers

Op 20 en 21 juli vindt het PIT-festival alweer plaats in Sint-Truiden. Het festival is omwille van een beperkter budget betalend geworden, want de organisatoren wilden niet aan kwaliteit inboeten. Kaarten zijn nu al online te koop via www.pitfestival.be. Later meer.

© Fotograaf: Truineer

PITfestival trakteert!?De line up is compleet en de pintjes staan koud! Koop je tickets online voordeliger via www.pitfestival.be! Je krijgt dan ook de kans om drink & foodtokens?goedkoper mee te pikken, EN je hoeft niet meer aan te schuiven aan de kassa! Kinderen tot 150 cm krijgen gratis toegang tot festival en workshops.?Een fijn PIT festival toegewenst.

ERTEBREKERS ? ISBELLS ? MINTZKOV WZA ? BERT DOCKX ? LA JUNGLE LARSSEN. ? CHIBI ICHIGO – GEORGE DYLAN ? ERNST

EMBER ? ROACH

Event kort samengevat: 2 podia ? Kunst workshops (Raf Roefflaer en Tom Herck) ? Kiwi kids op cryptelein (yoga, rc-racing, zumba4kids, springkasteel etc) ? lokaal talent (ERNST, Ember etc) ? dj jsets tussen de optredens door voor sfeer & gezelligheid?? afterparty in Foyer.?

Praktisch

20/07/2019 – 21/07/2019

15:00 – 01:00

Een hele dag muziek, ambiance en beleving in de hoofdstad van Haspengouw.