Truineer Nieuws melden?

Ook al kennis gemaakt met het vakantieaanbod?

Binnenkort is het weer grote vakantie. Tijd om het aanbod van onze stad ’s te overlopen. Iedereen vindt zijn gading.

© Fotograaf: Archief Truineer

Binnenkort verdwijnen alle boekentassen weer voor twee maanden in de kast. Hebben jouw kinderen al vakantieplannen gemaakt? Of zijn er nog een aantal gaatjes in hun zomerkalender? Dan zit je goed, want we hebben opnieuw heel wat in de aanbieding om het hen van ?s morgens tot ?s avond naar de zin te maken.

Waarschijnlijk heb jij de vakantiebrochure met het volledig aanbod aan activiteiten al via de school van je dochter of zoon ontvangen? Is dit niet het geval, dan kan je ons aanbod raadplegen via ww.sint-truiden.be/vakantieaanbod. Neem zeker een kijkje!

Meer info
www.sint-truiden.be/vakantieaanbod