Truineer Nieuws melden?

Kindermarkt Sun Editie komt eraan

Iedere zondag vind je op Sunday Markt snuisterijen voor jong en oud. En in juli en augustus zijn er extra edities op woensdag die nog veel meer in het teken staan van de jongsten onder ons.

© Fotograaf: Tekening J.Vanderkerken

iedere zondag

van 6u30 tot 13u

in juli en augustus ook op woensdag

van 12u tot 17u

Deze wekelijkse rommel- en antiekmarkt is een gezellige uitstap voor jong en oud. Tussen de hebbedingetjes en snuisterijen door, vind je er ook verschillende verskraampjes en foodtrucks. De allerkleinsten kunnen hun eigen handeltje opzetten op de overdekte kindermarkt .. En als dat nog niet genoeg is, zijn er in juli en augustus extra edities op woensdagnamiddag. En bovendien, voor onze KIDS geheel GRATIS! ?

Doen!

Info: 0470 82 59 78