Truineer Nieuws melden?

Jarne Baele deelnemer van Love Island

Jarne Baele is deelnemer van Love Island, dat in 2019 voor het eerst ook in Nederland te zien is. Jarne hoopt in de villa op Grand Canaria zijn grote liefde tegen het lijf te lopen.

© Fotograaf: Truineer

Jarne Baele is 24 jaar en woont in Zepperen. Hij studeerde in 2017 af op de Hogeschool PXL in Hasselt en ging al vrij snel daarna aan de slag bij Solar Apps, waar hij zich bezighoudt met new business development. Hij verkoopt dus apps. Jarne omschrijft zichzelf als een vrolijke jongen die zin heeft in het leven: als ?s ochtends zijn wekker gaat, staat hij moeiteloos en met een grote glimlach uit bed. Toch mist er nog wel iets in zijn leven: een vrouw aan zijn zijde.Voor Jarne is het zijn eerste zomer als vrijgezel, en daar wil hij dus snel verandering in gaan brengen. Veel daten, iets dat hij bijna als een hobby is gaan zien, wierp nog geen vruchten af.Hij draagt graag chique pakken en is dol op zijn kleine hondje: een Jack Russel genaamd Ralph. In zijn vrije tijd gaat Jarne graag hardlopen en doet hij fotoshoots.