Truineer Nieuws melden?

Coverband Domino sluit zomers winkelweekend af

Dat komend weekend -22, 23 en 24 juni- een winkelweekend wordt in Sint-truiden is nagenoeg bekend. Maar ook de afsluiter wordt top. Die eer laat Shop&The City aan de succesvolle coverband Domino.

© Fotograaf: Truineer

Van zaterdag 22 juni tot maandag 24 juni zetten de Truiense handelaars hun braderiekraam weer buiten. ?Op maandag wordt de braderie aangevuld door de Haspengouw Markt, die traditioneel haar avondmarkt organiseert die dag. De winkels blijven dan ook open tot 21u?, aldus Marijn Ghys Shop & The City-manager. ?In samenwerking met Sint-Zuiden en de Beroepsvereniging van Marktkramers Sint-Truiden staat er een spetterend optreden gepland van de alombekende coverband Domino.???Het optreden van Domino zorgt voor een groot feest aan het eind van een druk braderieweekend. Om 21u, na de avondmarkt, geven ze de aftrap van een spetterend optreden op het Heilig-Hartplein. Het ideale moment om de laatste werkweek voor de zomer gepast in te zetten met de collega?s, de goede examenresultaten te vieren of gewoon te klinken op het begin van de zomervakantie!?, aldus Jos Pierard, Schepen van Middenstand.