Truineer Nieuws melden?

Caf? du Soleil wordt petanquecaf

Caf? du Soleil is een hip en trendy caf?, het broertje van Grand Caf? Stayen. De uitbaters pakken uit met een nieuw initiatief: petanque.

© Fotograaf: Truineer

De nieuwe place to be aan de rand van het centrum van Sint-Truiden heet Caf? du Soleil. Caf? du Soleil richt zich op mensen die een aperitiefje komen nemen voor ze daar gaan dineren, op mensen die op Stayen komen winkelen, maar ook op de werknemers die samen met hun collega?s het weekend komen inzetten met een lekker biertje of frisse cocktail! Je hebt keuze uit meer dan 31 verschillende soorten bier, dus je kan ze allemaal eens uitproberen. Caf? du Soleil is een leuke ontmoetingsplaats voor de mensen die op Stayen komen.Een extra leuke troef is dat in Caf? du Soleil de oude caf?spelen weer bovengehaald worden. Je kan er met vrienden kaartspelen, dartsen, tafelvoetballen of poolen. In het caf? hangen bovendien 6 LED-schermen waar zoveel mogelijk voetbalwedstrijden op getoond zullen worden. In dit caf? is sport alom vertegenwoordigd. En met de zomer in aantocht wil Caf? du Soleil op Stayen nog verder gaan: je kan er met de vrienden een balletje kome gooien op de petanquebaan. En met ballen hoef je niet te zeulen: die krijg je aan de toog.