Truineer Nieuws melden?

?Buitensporig? zoekt extra deelnemers voor stoepverkoop

Het buurtcomit? buitensporig van de Spoorwegstraat organiseert op zaterdag 29 juni as. een stoepverkoop in die straat. Het comit? is wel nog op zoek naar extra deelnemers uit de stationsbuurt.

© Fotograaf: Weblog Staphorst

Woon je dus in de Leopold II straat, de Gorsemweg (tussen park en brug), De Prins-Albertlaan, de Toekomststraat, de Stationsstraat, de Molenstraat of de Gazometerstraat, dan ben je ook welkom om je spullen aan te bieden en te verkopen in de Spoorwegstraat. Er wordt een plaats voorzien. Die is gratis. En de opbrengst van je verkopen mag je integraal houden. Handelaars worden niet toegelaten.

De stoepverkoop loopt van 10 tot 15 uur. Wil je deelnemen, dan kan je dat melden bij Magina, Sioulants, Spoorwegstraat 18. Best is trouwens dat je een mailtje stuurt naar?magina_sioulants@hotmail.com.