Truineer Nieuws melden?

Aardbeienautomaat geplunderd

Aardbeiteler Wim Stassaert uit Galgenstraat in Duras plaatste in mei een automaat op de Tiensesteenweg, maar amper 14 dagen na de opening is de eerste inbraak een feit.

© Fotograaf: Truineer

Een fonkelnieuwe aardbeienautomaat langs de Tiensesteenweg is amper? een paar weken na de plaatsing al het slachtoffer geworden van dieven. ?Wij zijn in snelheid gepakt, want de bewakingscamera?s worden deze week ge?nstalleerd. Naast de leeggemaakte geldkoffer met 700 euro, is er nog voor verschillende honderden euro?s schade aan de automaten zelf. Voor kandidaat-inbrekers nog deze boodschap: de automaat zal geen cash meer aanvaarden en alleen met de bankkaart werken. Ik doe hierbij een oproep: voor iedereen die mij een goede tip kan geven om de dader(s) te ontmaskeren, staat een lekkere kist aardbeien klaar?, zegt Wim Stassaert.