Truineer Nieuws melden?

Yoeri van The Voice sluit BFV Bloesembar af

Nu zondag sluit de BFV Bloesembar de deuren. Traditioneel gebeurt er op de laatste zondag iets speciaal. “Yoeri van The Voice & Cosmo on tour met ‘Zet die Ploat op’ zullen van Closing Sunday een waardige sluitingsnamiddag / avond maken”, klinkt het bij de organisatie. De BFV Bloesembar sluit na 6 weekends en 5 weken de deuren in Velm.

© Fotograaf: Truineer

**Yoeri gaat na The Voice verder met muziek
**Yoeri kennen we van The Voice van Vlaanderen. De inwoner uit Wilderen speelt in een coverband en produceert eigen nummers waarvan een eigen plaat binnenkort het resultaat is. “Ik kijk uit naar een optreden in de regio. Ik heb intussentijd hard gewerkt en treedt heel veel op in Vlaanderen. Eindelijk nu ook in mijn eigen stad. Het zal een plezante namiddag worden in Velm.”

**Closing Sunday met ‘Cosmo on tour’
**”Het Cosmocaf? zal voor ??n keer een editie van ‘Zet die Ploat op’ organiseren in de BFV Bloesembar. Gastdj’s Lenny (verjaart!) en Kristof Schiepers zullen zorgen voor de juiste vinyls en van de laatste avond een topavond maken. Het weer belooft overwegend droog te zijn maar aan de frisse kant. Alles zal dus binnen doorgaan in de verwarmde tent.”