Truineer Nieuws melden?

Volkstuinconcept in Home Elisabeth

Woonzorgcentrum Home Elisabeth pakt uit een een heuse volkstuin in de publieke doorgang van de vestiging. Bedoeling is er een warme tuin van te maken die bewoners en buurt samenbrengt. Donderdag 20 juni om 19 uur is er een info-avond.

© Fotograaf: Danny Claes

Heel concreet is het de bedoeling dat er vier grote tuinbakken (red. gemaakt door De Ploeg) op hoogte worden aangelegd.

Om het hele project voor te stellen richt het woonzorgcentrum een info avond in voor alle ge?nteresseerden. Die zal doorgaan op donderdag 20 juni om 19u in de grote zaal van Home Elisabeth. ??Hopelijk komen er vooral buurtbewoners hun licht op steken want we willen van onze campus een open huis maken?, zegt campusdirecreur Sarah Swinnen.

?Nu denken nog teveel passanten dat de grote stadstuin priv?domein is. Daar willen we graag vanaf?, besluit Pascale Preal, die het project zal begeleiden.