Truineer Nieuws melden?

U kocht 3065 stickers van het Rode Kruis

De Rode Kruissticker – dit jaar met exclusieve Playmobilvrijwilligers in de hoofdrol, kon je vanaf donderdag 25/04 tot en met gisteren bij ??n van de 13.000 Rode Kruisvrijwilligers. Het Sint-Truidense Rode Kruis bracht er 3065 aan de man.

© Fotograaf: Jos Lacroix

Vorig jaar wisten de vrijwilligers maar liefst 645.000 stickers te verkopen. Het ode Kruis rekende op iedereen om om dit geweldig resultaat te laten sneuvelen!?Wist je trouwens dat je door een sticker te kopen – die naar jaarlijkse gewoonte 5 euro kost – een wereld van verschil maakt in jouw buurt? De opbrengst gaat namelijk integraal naar de Rode Kruisafdelingen die hierdoor onder andere ambulances of interventiekledij aankopen, opleidingen en bijscholing voor hun vrijwilligers organiseren. Je helpt dus veel mensen uit je buurt, jezelf inbegrepen.Ook het Rode Kruis Sint-Truiden sloot gisteren zijn stickerverkoop af met de jaarlijkse slotreceptie. Dit jaar slaagden de Truiense? vrijwilligers erin om samen 3065 stickers te verkopen, ongeveer een 525 stickers meer als in 2018.Een dikke proficiat aan alle verkopers en vrijwilligers voor de inzet, maar ook een dikke merci aan iedereen die een sticker voor de Truiense afdeling heeft gekocht.