Truineer Nieuws melden?

Twee ?monumenten? op pensioen

April was de laatste werkmaand voor Marc Clerinx en Jan De Waele. Sedert gisteren wenken het pensioen, de vrije tijd en vooral het feit dat jullie die dingen kunnen doen die jullie graag doen!

© Fotograaf: Truineer

?Proficiat met je pensioen Marc Clerinx! Dankjewel voor de superfijne samenwerking! Vooral bij het bezoek van Koningin Mathilde?, postte Hilde Vautmans op facebook! Marc heeft zijn hele carri?re in de administratie gewerkt en had de laatste jaren de leiding over de dienst evenementen. Hierbij onthouden we vooral de viering van 100 jaar einde van de eerste wereldoorlog.

Jan De Waele is/was onze wijkagent bij de politie van Sint-Truiden. ?Hij stond sinds 1982 steeds paraat voor de inwoners van Velm, Zepperen en Schurhoven. Dat verdiende een lekker ontbijt op de laatste werkdag?, plaatste burgemeester Veerle Heeren op de sociale media.? Geniet van je pensioen, Jan, fiets nu rond in Zepperen zonder uniform, bevrijd van alle stress, en geniet van kinderen en je kleinkind.