Truineer Nieuws melden?

Trudo in Sint-Truiden, nu in pastel

Op vrijdag 17 me vanaf 20 uur, zaterdag 18 en zondag 19 mei, telkens van 10 tot 18 uur, loopt in de Zoutkist de expo ‘Trudo in Sint-Truiden, nu in pastel’

© Fotograaf: Stad Sint-Truiden

De stichter van onze stad en hedendaagse kunst? Een ongewone combinatie? Niets is minder waar! Dat bewijzen de kunstenaars in opleiding van de ateliers teken- en schilderkunst voor volwassenen van de Academie Haspengouw o.l.v. Sandra Vandepoel – in samenwerking met de vzw Koninklijke Kunstkring. Met soft pastels, een techniek die tekenen en schilderen combineert, herdenken zij het leven en de mirakels van de heilige Trudo op een geheel eigentijdse manier. Kom zeker een kijkje nemen want dit is de eerste softpasteltentoonstelling ooit in Vlaanderen!

Toegang gratis