Truineer Nieuws melden?

Toni Coppers stelt nieuw boek voor

Morgen stelt de Truiense misdaadauteur Toni Coppers zijn nieuw boek “het vergeten meisje’ voor in het CC de bogaard.

© Fotograaf: Truineer

‘Het vergeten meisje’ is de nieuwste thriller van de Truiense misdaadauteur Toni Coppers. Het is zijn 16de boek in de reeks rond commissaris Liese Meerhout, maar ook zijn eerste verhaal dat zich in Limburg en in Sint-Truiden afspeelt. De sc?nes zijn gesitueerd in Genk, Sint-Truiden en in de boomgaarden van Haspengouw.

?Toen ik?ereburger?van?Sint-Truiden?werd, heb ik moeten beloven dat ik ooit een verhaal?ging schrijven dat zich hier afspeelt. Ik heb me dan ook aan die belofte gehouden?, zegt Toni Coppers.

Het verhaal handelt over een Truiense wijkagenta die instort tijdens haar dienst en daardoor beseft dat er een duistere plek is in haar leven. In behandeling bij een traumatherapeut en onder hypnose komt ze achter de waarheid die wel een keer levensgevaarlijk zou kunnen zijn.

Het is dus al het zestiende boek van de succesvolle thrillerreeks rond commissaris Liese Meerhout. De reeks is al meermaals bekroond en verfilmd.