Truineer Nieuws melden?

Sint-Trudoziekenhuis zorgt voor milieu

Naar aanleiding van de Dag van de Zorg deze week kregen alle medewerkers in het Sint-Trudo Ziekenhuis een drinkbus.

© Fotograaf: Truineer

Het ziekenhuis zet elk jaar al haar medewerkers op deze dag in de bloemetjes. Want kwaliteitsvolle zorg op hoog niveau houden, vergt veel inspanningen. “Elk lid binnen het team is een cruciale factor daarbij, daarom houden we er ook uitdrukkelijk aan om elke medewerker te bedanken op deze dag”, zegt directeur Raf Lippens. “Ik ben zeer fier op onze medewerkers, die dagdagelijks het beste van zichzelf geven. Zorgzaamheid voor de pati?nt ?n de collega’s wordt hier hoog in het vaandel gedragen.”Dit jaar sprong Sint-Trudo mee op de kar van Afvalvrij Mei: elke medewerker kreeg een hippe drinkbus. Zo draagt het ziekenhuis, samen met al haar medewerkers, haar steentje bij aan minder wegwerpplastiek op onze planeet.