Truineer Nieuws melden?

Phil Kevin treedt niet meer op in ’t Catarakske

Opmerkelijke post op de facebookpagina van Phil Kevin. Hij treedt voortaan niet meer op in ’t Catarakske omdat de uitbater hem onder druk zou gezet hebben om niet in Taverne Berkeshof op te treden.

© Fotograaf: FB Phil Kevin

We citeren Phil Kevin

Lieve vrienden fans, zeer recent kreeg ik het aanbod van TAVERNE BERKESHOF in Groot Gelmen om bij hun op jaarbasis veel optredens te gaan doen. Echter de uitbater van ?t Catarakske, Jo van Vlaanderen, nam hierop een kinderlijke en weinig zakelijke reactie. Haalde mijn grote foto-spanzeil weg, verwijderde alle affiches, en chanteerde mij ?ALS IK DAAR GING OPTREDEN WAS IK NIET MEER WELKOM BIJ HEM?.?Dit deed hij ook reeds met andere artiesten. Na al deze gebeurtenissen heb ik dan ook gisteren, bij aanvang van mijn optreden wat bij hem in de zaak nog gepland stond, de eer aan mezelf gehouden. Het aanwezige publiek in de ogen gekeken en hun gezegd dat ik in deze gecre?erde situatie van Jo, mij niet meer welkom kon voelen en dan liever daar geen optredens meer doe. Begrijp allemaal goed dat optredens doen onze broodwinning is en onze enige cashback op de vele investeringen van het maken van liedjes, clips en zoveel meer. Dan kunnen WIJ NIET AANVAARDEN om door ??n organisator gechanteerd te worden om ergens anders wel of niet te gaan optreden. Ik hoop dat ik hiervoor op al jullie begrip mag en kan rekenen. En nu… hoppa in alle positiviteit naar de komende FIJNE OPTREDENS overal in Vlaanderen