Truineer Nieuws melden?

Opendeurweekend bij Raes Orthopedie

Je hebt een medisch probleem, je mobiliteit verslechtert en je hebt hulp nodig. De meeste mensen slaan dan in paniek en niet zonder reden, want inboeten aan mobiliteit is niet niks. Bij Raes Orthopedie helpt men aan oplossingen. Of het nu om steunzolen, braces, kompressiekousen, borstprotheses, stoma-artikelen, rolwagens, rollators of scooters gaat. Vanaf het eerste bezoek zorgen ze voor een persoonlijke service. Ze helpen klanten zoeken naar het juiste hulpmiddel. Indien nodig zelfs bij hun thuis.

© Fotograaf: Raes

Miranda Raes en Mark Vossen zijn beide erkende verstrekkers van orthopedische hulpmiddelen, bandagisterie en rolwagens. Jarenlange ervaring en regelmatig bijscholen, liggen aan de basis van Raes Orthopedie.

Komend weekend, op 18 en 19 mei houden zij opendeurdagen ‘mobiliteit’.? Je kan dan genieten van speciale voorwaarden en kennismaken met een ruim aanbod aan scooters, rolwagens, rollators, hulpmotors en driewielfietsen. Ze zorgen voor een begeleiding op maat en werken nauw samen met alle ziekenfondsen en zorgkassen. En dat steeds onder het motto ?het juiste hulpmiddel voor u, de administratie voor ons?. Raes Orthopedie heeft een eigen hersteldienst voor alle hulpmiddelen, zodat er snel kan ingegrepen worden als het even misloopt.

Kom zeker een kijkje nemen tijdens dit opendeurweekend.

Iedereen is welkom aan de Luikersteenweg 179, 3800 Sint-Truiden.
Achteraan het gebouw bevindt zich een ruime parking.