Truineer Nieuws melden?

Nieuw magazine ‘Den Truineer’ voorgesteld

Gisterenavond is het vierde nummer van Den Truineer voorgesteld in de BFV Bloesembar. Den Truineer is een gratis magazine dat door truineer.be wordt uitgegeven. Het staat opnieuw boordevol interessante verhalen, zo is er onder meer een exclusief interview afgenomen met ereburger Frank de Winne. Het magazine wordt verdeeld op 60.000 exemplaren in groot Sint-Truiden en alle buurtgemeenten. Het valt bij de meeste mensen volgende week al in de bus, hou je brievenbus dus in de gaten!

Verwacht je aan een flinke dosis leesvoer. Grote hoofdstukken die aan bod komen, zijn de thema’s zorg, 600 jaar Haspengouwmarkt en jonge sportkampioenen. Ook is er een handig overzicht van alle zomeractiviteiten achteraan terug te vinden. Het is intussen al het vierde nummer, eind dit jaar zal nummer vijf gepubliceerd worden. Wij wensen al onze lezers veel leesplezier!