Truineer Nieuws melden?

Modderoverlast in Naamsestraat Gingelom

De Naamsestraat in Gingelom kreeg zaterdag in de vooravond na een wolkbreuk te maken met een modderstroom. De zoveelste keer al. De inwoners vragen maatregelen. Dat meldt TVL.

© Fotograaf: print tvl

Limburg kreeg de afgelopen dagen te maken met wateroverlast en modderstroom. En ook Gingelom ontsnapte er niet aan. Zo gleed er na een wolkbreuk een heuse modderstroom door de Naamsestraat, het traject dat de Steenweg met Niel verbindt. Gelukkig werden de huizen gespaard. Een geluk bij een ongeluk dus. Maar bewoners en brandweer hadden wel hun handen vol met het ruimen van de smurie. En de schrik voor erger op termijn zit er serieus in. Vandaar het aandringen op maatregelen die dergelijke ‘rampen’ in de toekomst kunnen vermijden.