Truineer Nieuws melden?

Ik zoek ?fatsoenlijke vrouw? op ?Love Island?

Vanaf 27 mei gaan tien singles op zoek naar ware liefde in het nieuwe VIER-programma Love Island. De ?Islanders? brengen zes weken door in een prachtige, luxueuze villa op Gran Canaria en gaan op zoek naar hun perfecte match. De kijker zal elke week bepalen welke deelnemer in de show mag blijven, en welk koppel het sterkst is.

© Fotograaf: Truineer

De 24 jarige Sint-Truidense app-verkoper Jarne, is blij als de wekker ?s ochtends gaat en hij aan de dag kan beginnen. Jarne profiteert van het leven. Hij is uiteraard op zoek naar de liefde en date graag. Het is de eerste zomer dat hij vrijgezel is. Zijn ideale vrouw is een natuurlijke schone: knap, groot, slank en met lang haar. Qua karakter zoekt hij een fatsoenlijke vrouw die uitdagend, intimiderend, klasse heeft, zelfzeker en intelligent is. Ze moet iets te vertellen hebben. Ze moet niet per se gestudeerd hebben maar wel verstandig zijn. Dat gaat vast lukken op Love Island… ?Zij mag de broek dragen, maar ik beslis de kleren.?