Truineer Nieuws melden?

Ibiza op de Grote Markt

Ladies City Day brengt vleugje Ibiza naar Sint-Truiden met zwembad op de Grote Markt op vrijdag 24 mei. Dan is het Ladies City Day in Sint-Truiden. Shop & The City en de Truiense handelaars toveren de binnenstad om tot ??n groot shopparadijs voor vrouwen.

© Fotograaf: Truineer

Deze editie staat volledig in het teken van ?Ibiza?. De dames worden verwend met tal van leuke handelaarsacties, 1.500 goodiebags en een foto met BV Sieg De Doncker. Voor de gelegenheid komt er zelfs een zwembad op de Grote Markt ?n maken de shoppende dames kans op een reis naar Ibiza.?
Op vrijdag 24 mei verwelkomen de Truiense handelaars opnieuw tienduizend vrouwen voor het shopevenement van het jaar. Voor de gelegenheid openen ze hun deuren tot 21u en verwennen de dames met leuke acties en interessante deals. ?We zorgen bovendien voor extra beleving in de winkelstraten en brengen een vleugje Ibiza naar Sint-Truiden door aangepaste animatie, decoratie en live muziek?, aldus Marijn Ghys, Shop & The City-manager.?
???n lucky lady maakt bovendien kans op een reis naar Ibiza dankzij De Blauwe Vogel. Bij elke aankoop in de winkels ontvang je een deelnamelotje dat tot 21u gedeponeerd kan worden in een collectebus op de Grote Markt. Na het sluiten van de winkels, zal de gelukkige winnaar live geloot worden?, voegt voorzitter Philip Bronckaerts eraan toe.?
Op de Grote Markt worden de vrouwen verwend in de Ladies Village. ?Hier organiseren we een openlucht lifestyle beurs met meer dan 30 standhouders. Voor de eerste keer in de geschiedenis zal er ook een zwembad komen op de Grote Markt, een unieke eye-catcher van het evenement?, aldus Jos Pierard, Schepen van Middenstand.?In de Ladies Village worden vanaf 16u 1.500 goodiebags uitgedeeld aan de eerste aanwezige vrouwen. Inschrijven is noodzakelijk en kan nog steeds via www.ladiescityday.be?
Dit jaar brengt TV-ster Sieg De Doncker een bezoek aan Sint-Truiden tijdens Ladies City Day. Onlangs deed hij heel wat vrouwenharten smelten met het programma ?De Wereld rond met 80-jarigen?. Sieg zal tijd maken om met de dames op de foto te gaan.?Zoals het hoort op Ibiza, wordt de dag afgesloten met een spetterend feestje. ?Alle dames zijn na het shoppen uitgenodigd op de Grote Markt voor een Ibiza Party met onder andere Buscemi, Frederico en Mr Grammy. De mannen zijn uiteraard ook welkom om mee te komen vieren?, aldus Lisa Hendrickx, communicatiemanager.

Dus noteer nu al in je agenda: Ladies City Day op vrijdag 24 mei.