Truineer Nieuws melden?

Handbaldames nemen asfcheid van coach

Na vijf seizoenen neemt coach Jo Delpire afscheid van de handbaldames Sint-Truiden. Eerst zal hij echter samen met zijn team de derde landstitel op rij proberen te pakken.

© Fotograaf: Truineer/youtube

Jo Delpire heeft besloten om na dit seizoen de overstap te maken naar de BeNeLeague (heren). Hij trekt naar Initia.

Voorzitter Romain Martens: “als we kijken naar het traject dat niet alleen onze damesploeg maar onze hele club heeft afgelegd, dan kijken we met ongelooflijk veel trots terug op de voorbije periode, met natuurlijk 3 fantastische prijzen in de prijzenkast.? Met een nieuwe landstitel na 10 jaar en de eerste dubbel uit de clubgeschiedenis, heeft hij zichzelf in ieder geval in de hall of fame van de club geschreven. En wie weet wat dit seizoen nog zal brengen. De beker hebben we al. De landstitel kan nog. Een nieuwe dubbel is dus niet uitgesloten.”

“Jo zal hiermee een periode van 5 fantastische seizoenen afsluiten, maar wij willen als club niets afsluiten, integendeel, we moeten de weg die we zijn ingeslagen verder zetten. We bedanken hem voor zijn onvoorwaardelijke inzet vol passie met ambitie en feliciteren hem met zijn volgende stap in zijn trainerscarriere. Maar eerst kijken we nog vol vertrouwen naar het einde van het seizoen waar we nog in de running zijn voor 2 prijzen en zouden heel graag Jo al juichend uitzwaaien.”