Truineer Nieuws melden?

Gewonden en gestolen bomen

Accidenten met en zonder slachtoffers en een dief die fruitboer wil worden, dat was de oogst van het politiewerk in het weekend.

© Fotograaf: Truineer

Op de Steenweg in Gingelom is op zondag 19 mei 2019 om 18.48 uur een diefstal vastgesteld. E?n van de dingen die ze hebben meegenomen zijn bomen uit plantage.

Op de Haspengouwlaan gebeurde op zaterdag 18 mei 2019 om 08.22 uur een aanrijding tussen 2 voertuigen. Er waren vijf gewonden: 47-jarige JV uit Zoutleeuw, de 41-jarige AN uit Lanaken, de 42-jarige ST uit Lanaken, de 9-jarige BT uit Lanaken en de 12-jarige AT uit Lanaken.

Nog op zaterdag was er een aanrijding op de Tongersesteenweg omstreeks 13.30 uur tussen een fietser en een personenvoertuig. De 20-jarige AD uit Sint-Truiden gewond

Aan de Steenweg in Gingelom werd een diefstal vastgesteld in een plantage. Er bleken een aantal bomen verdwenen te zijn.

En dan waren er nog een paar verkeersongevallen met alleen stoffelijke schade: op de Luikersteenweg reed om 11.30 uur een vrachtwagen drie geparkeerde voertuigen aan. Op de? NO omleiding verloor op zondag 19 mei 2019 om 09.25 uur een autobestuurder de controle over het stuur en voertuig ging uit de bocht en op de Tiensesteenweg botsten op die zondag ook nog eens twee wagens.