Truineer Nieuws melden?

Freddy Davis brengt eerbetoon aan Vlaanderen

Op zijn nieuwe single ?Mijn klein Vlaanderenland? brengt Freddy Davis een prachtige ballad, die een eerbetoon is aan Vlaanderen.

© Fotograaf: Truineer

Freddy beleeft momenteel zijn drukste jaar als artiest. Behalve zijn vorige single ?Met de zon in mijn ogen? verscheen er een maand geleden ook zijn nieuwe album ?19 keer van harte?. Daarbij komt dat de aanbiedingen voor optredens ook alsmaar toenemen en Freddy zowat overal in Vlaanderen een graag geziene gast is op de vele podia.? Alsof dat nog niet genoeg is worden er dit jaar nog twee extra singles uitgebracht.

Zijn fanclub groeit en bloeit als nooit voorheen en is uitzonderlijk actief met het organiseren van allerlei activiteiten en reizen naar binnen ?en buitenland.?

Met de ?Vlaamse Feestdag? in het verschiet, rekent Freddy Davis erop dat deze nieuwe single alvast een eerste mooie aanzet is. ?Mijn klein Vlaanderenland? werd uitgebracht door D & V en is verkrijgbaar via de gekende internet-portals.