Truineer Nieuws melden?

Drie verdachten inbraak gearresteerd

In het kader van een inbraak in een telecomwinkel in het centrum van Sint-Truiden in de nacht van woensdag 22 mei kon de lokale politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken drie verdachten arresteren.

© Fotograaf: Politie Sint-Truiden

Aan de hand van de analyse van het cameranetwerk van de binnenstad door de medewerkers van het Lokaal Informatiekruispunt (LIK) van de lokale politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken en het onderzoek door de gerechtelijke?dienst konden drie verdachten gearresteerd worden.

Bij een huiszoeking bij een van de verdachten werd een deel van de buit (gsm?s) aangetroffen.

E?n van de verdachten werd voorgeleid bij de onderzoekersrechter te Hasselt en werd aangehouden.
Het onderzoek wordt verdergezet.