Truineer Nieuws melden?

?Dit lijkt meer op een stort?!

De buurt rond het voetbalveld van KVK Zepperen-Brustem zit met een probleem. En dat probleem is niet klein: twee containers met papier met daartussen ? nog eens papier.

© Fotograaf: Annemie Vandeborg

De voetbalclub is ??n van de weinige verenigingen die nog papier verzamelen, al moet je het zelf naar de containers brengen, om de clubkas aan te dikken. Maar de rotzooi die er rond die containers ligt steekt de buurtbewoners danig de ogen uit.?Iedere keer erger ik me aan al het papier en karton dat NAAST de containers gestort wordt. Waar is ons respect voor de buurt en de mensen die dit weer moeten opruimen. Iedereen heeft altijd commentaar op sluikstorten. Hoe noem je dit dan?, zegt Annemie Vandeborg op haar facebookpagina.Pascal Milis van de vereniging antwoordt: ?Groot gelijk!! Als club proberen we alles proper te houden, maar dit is dweilen met de kraan open. We begrijpen de overlast met winderig weer, en roepen dan ook op aan de mensen die de containers gebruiken: ten eerste, gooi enkel papier en karton in de containers en ten tweede, gooi het IN de containers, vol is vol. We laten op geregelde tijdstippen alles aanduwen met een machine, maar als je ziet dat ze vol zijn kom dan later terug aub.??Hopelijk kunnen we rekenen op wat goodwill van de gebruikers of er valt vroeg of laat een doek over de makkelijke oplossing om het papier weg te doen en een mooie zakgeld voor onze vereniging. Alvast bedankt?, besluit Pascal Milis