Truineer Nieuws melden?

Dieter Celis haakt af voor Mister Gay

Truienaar Dieter Celis haakt om persoonlijke redenen af voor de verkiezing van Mister Gay Belgium. Op zijn facebookpagina geeft hij tekts en uitleg.

© Fotograaf: FB Dieter Celis

“Met grote bedroefdheid moet ik jullie melden dat ik mijn deelname aan Mister Gay Belgium 2019 heb moeten stopzetten wegens persoonlijke omstandigheden. Ik heb gemerkt dat ik de wedstrijd niet meer aan kan. Ik ben met heel veel overtuiging gestart , maar heb de inpakt op mijn normale leven heel erg onderschat.”?
“Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de steun, maar ik moet momenteel aan mijn gezondheid denken. Ik hoop dat jullie allemaal begrip hebben voor mijn situatie en wil jullie ook vragen om geen vragen te stellen. Ik heb nu echt tijd voor mezelf nodig om dit een plaats te geven in mijn leven .Alvast mijn excuses voor de teleurstelling bij jullie.”

xDieter