Truineer Nieuws melden?

Davinia?s Dance Complex in ?The Voice?

Internationaal topchoreograaf Roy Julen heeft na zijn bezoek aan de voorstelling ?Doornroosje? van afgelopen weekend bij de dansschool Davinia?s Dance Complex te Sint-Truiden veel talent gezien.

© Fotograaf: DCC

Zowel jong als oud genoten van een prachtig verhaal in een uniek decor. Met meer dan 410 dansers en danseressen en 50 medewerkers, maakte The DDC Company er weer een groot spektakel van.DDC mag na hun deelname in het tv-programma ?Dance as one? en drie keer op rij Belgisch danskampioen te zijn geworden weer een nieuw avontuur tegemoet gaan. Dit keer in de halve finale van ?The Voice van Vlaanderen? onder leiding van de choreograaf Roy Julen.?De 11 verkozen dansers konden dit niet geloven, ?Het ging van een traan naar de grootste glimlach.?, vertelt Davinia. ?Ik ben ook enorm blij dat ik hen deze kans kan geven en voor mij en de dansschool is dit alleen maar een zeer mooi compliment.?, voegt ze er nog aan toe.?Vandaag, vrijdag 17 mei kan je dit avontuur volgen op VTM om 20:40 uur, ?The Voice van Vlaanderen?.