Truineer Nieuws melden?

Dag van de Buren

Op vrijdag 31 mei is het Internationale Dag van de Buren, ook in Sint-Truiden. Het is een eenvoudig en leuk initiatief om je buren beter te leren kennen.

© Fotograaf: Truineer

Iedereen neemt z’n eigen stoel, een drankje (of een paar) en een knabbeltje mee naar een vooraf afgesproken plaats. Eenvoudiger kan niet!? Nodig je buren uit! Jij kan de eerste stap zetten om je buren te motiveren en samen te brengen voor een gezellige avond.?

Je buren persoonlijk gaan uitnodigen, werkt nog altijd het beste. Ze even bellen, een berichtje of een uitnodiging sturen is ook een mogelijkheid. Het enige wat je moet doen, is de plaats en het uur afspreken waar jullie gaan samenzitten. Klaar!

Je mag ook de hulp van co?rdinator Buurtwerking Dirk Benaets inroepen. Hij helpt jullie graag op weg om je buren te mobiliseren om er samen een geslaagde avond van te maken. Bij hem kan je zelfs gratis gepersonaliseerde flyertjes bestellen.?

Mocht vrijdag 31 mei niet in jullie agenda passen, dan kan je hem ook contacteren om naar een alternatief te zoeken.

Neem je voor de eerste keer deel?

Voor de eerste 10 nieuwe initiatiefnemers die zich engageren en die nog niet eerder meegedaan hebben aan de Dag van de Buren zorgt de stad voor een klein live optreden. Laat dus snel weten dat je wil meedoen!

Meer info

Buurtwerking

T 011 70 16 67

buurtwerking@sint-truiden.be

www.sint-truiden.be/buurtwerking